LAST WEEK

Sista veckan här nu. Jag har väldigt blandade känslor inför att åka faktiskt. Ska bli väldigt skönt att åka då jag känner mig klar här nu. Det här har vart den tuffaste tiden av resan och det ska bli härligt att åka vidare. Trots allt är jag otroligt tacksam för den här möjligheten och är ändå väldigt glad över att få ha den här erfarenheten. Möjligheten att få prova på ett vardagsliv i ett annat land, att få se likheter och olikheter mellan de två länderna och jag har lärt mig otrolig mycket. 

Nu är det bara tre dagar kvar här, tekniskt sett bara två egentligen eftersom jag är ledig på fredag och vi åker härifrån tidigt på lördagmorgon. 
Vi har mycket inbokat på den här resan och jag är så otroligt taggad och ser fram emot allt från att sitta i bilen och köra i flera timmar till att sova i bilen, sola på fina stränder, hoppa fallskärm och vandra i regnskogen och bada i vattenfall. 
Jag är så tacksam för att kunna göra den här resan, att få uppleva allt det jag gör och kunna uppskatta vardagslivet på nytt när jag väl kommer hem igen!