BYRON BAY AND SURFERS PARADISE

Byron bay var en riktig hit! Så underbart mysigt ställe dit jag lätt åker dit igen.

Jag blev hämtad igår av en annan Au pair Lory, som bor runt en timme härifrån. Vi åkte vidare för att hämta ännu en tjej innan vi körde mot Byron bay. Tanken var ju att vi skulle sola hela dagen ungefär. Men på vägen dit så vräkte det ner regn, knappt så det gick och se vägen, modet sjönk ganska rejält för att få en fin dag då men turen låg på våran sida och väl på plats så var det både varmt och soligt :D 
Dock blev det inget solande och badande för vår del utan istället bestämde vi oss för att åka förbi Byron först för att gå upp till en fyr som ligger långt uppe på en kulle där utsikten skulle vara grym, och vi blev inte besvikna! En vattenpaus i skuggan och massor av foton senare satte vi igång att gå tillbaka till bilen för att åka in till Byron för att luncha.

Efter lunchen gick vi runt bland affärerna och en sväng ner till stranden och gick där en stund innan vi satte oss i bilen och drog vidare igen för en middag med andra Au pairer i Surfers. Tjejen som vi hade plockat upp tidigare på morgonen skulle inte med så vi släppte av henne hemma innan jag och Lory åkte vidare. Eftersom vi var tidiga så åkte vi bort där hon bor, köpte varsin juice och gick längs stranden en tredje gång den dagen. 

Middagen var på en supermysig thai resturang och det var riktigt trevlig att träffa andra Au pairer också. Det var Au pairer från USA, Tyskland, Italien, Australien, Finland och Kanada bland annat. Mycket mat, prat och skratt senare tackade vi för den här kvällen och började åka hem igen, glömde dock att ta några kort från middagen men oh well. En väldigt lyckad dag! 
Havet var visst lite på snedden igår..🙈

Kommentera här: