2015

Tänka sig att detta år är slut om bara ett par dagar. Alltid lika märklig känsla att gå in på ett nytt år!

Jag har hunnit med så himla mycket det här. Jag blev klar med skolan för första gången, packade ihop hela mitt liv och ställde upp på vinden för att leva ur en ryggsäck ett tag framåt och sa upp mig från jobbet. Jag har känt mig mer frustrerad än tidigare när det varit kämpigt det här året. Jag har gråtit, skrattat, vart otroligt irriterad, vart arg, besviken och känt mig bortglömd. Men jag har aldrig gett upp!

Drömmen om Australien fick allt slit hemma att kännas värt det. Jag har utmanat mig själv här på sätt jag aldrig skulle kunna göra i Sverige, jag har vuxit som person, blivit mer självsäker och kan klara av vad som än kommer i vägen för mina planer nu. 

Det första halvåret av 2015 var jobbigt, slitsamt och hårt. Andra halvåret av 2015 har bjudit på äventyr, viss frustration och många nya vänner!

Jag ångrar inte att jag hoppade av skolan, och jag är stolt över mig själv att jag blev klar med skolan senare. Jag är stolt över vad jag har uppnått det här året och jag är stolt över att jag klarar mig helt själv på andra sidan jordklotet. 

Det här året kommer jag avsluta med mina nya vänner på en underbar plats och börja året med nya äventyr och jag ser fram emot att gå in på ett nytt år, mer än jag gjort tidigare. 

Mitt mål med nästa år är att få uppleva ännu mer, utmana mig själv, träffa mera nya människor, få resa igenom Australien, uppleva det riktigt 'outback' livet ute i bushen och framförallt att jag ska kunna fortsätta leva min dröm.