EAGLE HEIGHTS!

Igår kväll kom min landlord förbi för att hämta mina nycklar. Kändes jättekonstigt att lämna från sig dom, det verkliga beviset på att jag verkligen skulle åka!

Halv åtta imorse ringde klockan. Jag hade packar klart det mesta dagarna före men jag packade nu ner det sista kastade in sängkläderna i tvätten så nästa person som flyttar in kan får dom och strax före nio var jag redo att gå. Vandrade upp med en väska på ryggen och en på magen till bussen och sedan vidare på tåget som tog mig till flygplatsen. Jag dumpade stora ryggan, gick igenom säkerhetskontrollen och satte mig fönstret och laddade telefonen en stund. Trots att jag hade fyra hela timmar på mig inne på flygplatsen så flög tiden förbi och helt plötsligt var det dags att gå ombord planet. Hittills hade jag inte vart det minsta nervös men nu började den komma krypandes men ändå inte lika nervös som jag förväntade mig.

Flyget på ungefär en och en halv timme gick också väldigt snabbt och helt plötsligt hade vi landat igen. Föräldrarna Taryn och Ethan mötte mig vid gaten och vi hämtade min väska. 



Det flöt på väldigt bra mellan oss redan från början och vi kunde prata utan problem. 
Det tog ca en timme från flyget till deras hus, ett supermysigt hus där jag kommer ha eget rum, såå skönt. Som jag har saknat det!
Vi möttes av barnen, Poppy och Orson. Och även där klickade det direkt. Poppy tog min häst och ville visa upp hennes säng som små leksaksponnysar. 

Nu har vi ätit mat, jag tar set lite lugnt på mitt rum och barnen ska snart nattas. 
Jag är sådär lagom trött i huvudet just nu och ser fram emot en natts sömn innan jag slängs in i jobbet imorgon.