MOVIE WORLD

Så lyckad dag! Jag och Julia åkte till movie world idag. Eftersom barnen här har påsklov så tänkte vi att de kommer ju säkert vara packat med folk men oh well, till våran förvånad var det bara 'normalt' med folk.

Vi började dagen på ett av alla hamburgare restauranger med lite lunch, sen bestämde vi oss för att gå en runda och typ se vart allt ligger och vad som fanns att göra. Vi började med att åka en Scooby doo karusell, den var inte speciellt läskig eller så men det var helt kolsvart och man åkte både baklänges och framlänges, väldigt roligt! Efter det gick vi vidare till till wild west falls, en sån där i vattnen och man åker ner för en backe och blir helt blöt. Med tanke på att bi hade 30+ och i stort sätt inga moln på hela dagen så var det ganska svalkande och skönt.

Vi hann åka alla de karusellerna som vi ville, de ända vi missade var en 4D bio vi ville se, men vi har köpt biljetter som gäller till slutet av juni så vi har tid för de en annan dag också. 
Escape var lätt en av favoriterna, den var snabb, lagom för att få magen att kittlas och de var knappt någon kö så vi kunde åka den flera gånger utan att behöva vänta speciellt länge.





På den biljetten ingår även Seaworld och wet'n wild, så mycket roligt kommer vi kunna ha de närmsta månaderna :) 

Vi hade precis bestämt oss för att åka hem och medan vi började gå genom parken kommer en parad med Batman, superwoman, Scooby doo bilen och många andra man känner igen. Höjdpunkten den dagen och ett väldigt bra avslut. 


Nu sitter jag hemma i sovrummet, helt slut i huvudet men väldigt nöjd med dagen!