TIDIG FÖDELSEDAGSPRESENT!

Igår var det riktigt svenskt höstväder här. Regn och rusk och faktiskt ganska kallt här. Hösten och vintern är annars egentligen torrperiod tydligen men vissa dagar märks det inte! 
Jaja, jag och Orson lämnade Poppy på skolan, då var det riktigt soligt och fint, han somnade redan påväg till skolan och vaknade när vi kom hem och jag precis parkerar vagnen. Eftersom regnet kom i stort sätt precis när vi kom hem så har lekte vi inne hela dagen, kollat på film och bara haft en lugn mysig dag.

Och lagom tills att vi skulle gå iväg och hämta på skolan så kom regnet igen. Oftast kan jag då smsa Taryn och fråga om någon annan kan hämta henne men idag när hon är på universitetet där hon undervisar så har hon sällan telefonen på. Så det var bara att klä på oss lite extra, ta fram paraplyer och traska iväg. Det slutade dock regna när vi kom fram och kunde gå hem utan problem. Jag börjar bli riktigt duktig på att köra barnvagn med bara en hand :D 

Idag fick jag en kanon bra överraskning på morgonen. Taryn och Poppy hade precis åkt hemifrån och det kom förbi en snubbe med ett paket, till föräldrarna tänkte jag men så såg jag den där handstilen som inte går att missta och som tillhör ingen mindre än mamma❤️ Mäkta förvånad blev jag då hon inte har sagt ett ord om det, svenska chips, lakrits och två solo tidningar bland annat, kan en tråkig, grå, kall torsdags morgon bli bättre än så eller? Jag vet inte vem som var mest förväntansfull av att öppna paketet, jag för att jag insåg att de antagligen skulle innehålla svenskt godis eller Orson för att han fick vara med och öppna det stora paketet? Lyckan var total för oss båda i alla fall! Finaste mamma som gör så mycket för mig! När hemlängtan är som värst så ser hon till att skicka ner ett paket med godsaker och födelsedagspresent! När hemlängtan är som värst finns du alltid där för att lyssna på mitt gnäll.

Passade på att smaka på lite bilar och lakrits medan Orson sov så jag fick ha det för mig själv hehe