36 DAGAR KVAR!

Precis som rubriken säger så är det alltså 36 dagar kvar tills vi åker och inte ens en månad tills jag slutar jobba. Tänk vad skönt det ska bli när jag är klar med jobbet. Att bara hänga med vännerna, umgås med familjen, gosa med djuren och njuta av den sista tiden i Sverige innan det bär av på äventyr. Det är läskigt att tänka på hur fort tiden går egentligen, men just nu är det bra för jag vill bara åka nu med en gång.
 
Samtidigt som jag bara vill åka på direkten så känns det som mina tankar och känslor är överallt. Det ska ju självklart bli superkul att få komma iväg, men på samma gång kommer jag ju missa en hel del här hemma. Första julafton utan familjen, första nyår utan mina gamla vänner, och framförallt kommer jag sakna att träffa mina borosbarn, de växer så himla snabbt. Men , men, tur att det finns så många sätt att hålla kontakten med alla här hemma.
 
Att få möjligheten att åka ner till Bali och speciellt Australien är en konstig känsla egentligen. Så många år som jag har drömt att få åka, och nu är et äntligen dags! Jag är så rädd att jag ska ha för höga förhoppningar. Tänk om jag inte får jobb? Eller att jag inte trivs alls i Australien? Jag vet ju att det faktiskt kan hända, även om jag försöker intala mig att det är okej så vet jag ju samtidigt hur besviken jag skulle bli om så är fallet, livet blir aldrig som man har tänkt sig. Men tänk om livet för en gång skull bara kunna flyta på utan massa krångligheter som alltid tyckts uppstå i mitt liv. Jaja, det kunde ju vart värre och trots lite motgångar och lite tårar som gråtits från ren frustration har jag klarat mig ganska bra ändå.
Även om m jag jobbar eller inte kommer den här resan bli grym, även om jag inte trivs i landet så kommer jag som person växa otroligt mycket och jag kommer komma hem med så många nya erfarenheter oavsätt om jag blir borta tre månader eller ett år.